Hopp til hovedinnholdet

Kranglet med en jeg likte, men vil fortsatt ha kontakt! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble kjent med en super gutt for noen månder siden og vi hang hele tiden før. Men for noen uker siden så var jeg han og en vennine av meg hos henne og jeg og han var alene på et rom og han prøvde å kysse meg. Jeg har likt han lenge og jeg ville kysse han men jeg stoppa meg selv fordi vennen min liker også han. Så etter det krangla vi fordi fant ut at han prøvde det samme på hun. Jeg er venn med begge fortsatt men etter kranglen så er det ikke det samme lenger. Vi snakker ikke like mye, han svarer meg nesten aldri på snap lenger og ingenting er det samme lenger. Jeg er kjempe glad i han og vil ikke miste kontakten min med han så hva skal jeg gjøre? Noen tips?

SVAR

Besvart 05.05.2020 15:40:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle