Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å være forelsket min beste venninne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og bestevenninna mi har vært bestevenner i 7 år. Jeg er ekstremt glad i henne! Og hun betyr alt for meg! Når folk sier «den personen du tenker på først er den du er forelsket i» så tenker jeg på henne. Men jeg tror ikke jeg er forelsket i henne. Jeg er bare ekstremt glad i henne!! Men i noen uker nå har dette gått å danset oppi tankene mine, hva om jeg er forelsket i henne? Jeg vil ikke være lesbisk. Men jeg driver bare å fantaserer om gutter. Jeg går ofte rundt å tenker «shit hun var pen!!» men jeg vet ikke om det er fordi jeg bare skulle ønske jeg så ut som den jenta. Eller om det er fordi jeg liker jenter? Jeg går å tenker på dette hele tiden, fordi jeg ikke vil like jenter, og når jeg tenker på dette, er det det eneste som kommer oppi tankene mine. Er jeg bifil eller lesbisk eller er jeg ikke det. Jeg har bare tenkt på gutter som kjæreste hele livet, men jeg skjønner ikke om det er forelskelse eller om det bare er at jeg er veldig glad i henne. Vi har jo kjent hverandre i 7 år.

SVAR

Besvart 04.05.2020 13:23:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle