Hopp til hovedinnholdet

Er jeg forelsket i min beste venninne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For cirka et år siden ble jeg kjent med ei jente som ble en av mine bestevenner. Vi snakket hele tiden om alt Og ble veldig nære venner og jeg er skikkelig glad i hun. Jeg tror jeg er helt hetero, men av og til lurer jeg på om jeg har litt følelser for henne. Jeg får sommerfugler i magen når jeg er med henne og klarer liksom ikke å slutte å tenke på henne. Av og til kan hun oppføre seg annerledes fra dag til dag. Plutselig en dag er hun skikkelig åpen og av og til sier hun ikke noe til meg. Jeg savner tiden hvordan vi hadde det før og blir ofte lei meg når vi ikke snakker sammen på flere timer og av å tenke på det. Hver gang jeg har hørt om folk som har blitt sammen med noen av samme kjønn kommer hun opp i tankene mine. Jeg begynner av og til å lure på om jeg er litt betatt av henne og hvordan kan jeg finne ut om hun føler det samme selvom jeg ikke vet om hun er helt hetero eller ikke. Hvordan kan jeg få ting til å bli som før igjen og finne ut hva vi føler?

SVAR

Besvart 04.05.2020 13:48:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle