Hopp til hovedinnholdet

Kan man bli forelsket i noen som ikke er kjekke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et crush på en i klassen min. Jeg har helt siden 8 klasse hatt et lite øye for han, tror jeg. Vi likte hverandre i 8 klasse (går i 10 ende nå) men det ble ikke noe mer ut av det. Helt siden dette skjedde har jeg elska å prate om at han har likt meg osv. Nå har jeg fått følelser for han igjen.. og nå er det vel litt mer ekte enn hva det var i 8 klasse. Men problemet er at jeg syntes ikke han er spesielt kjekk... noen ganger syntes jeg han er helt nydelig, mens andre ganger ikke. Jeg syntes han er nydelig når han har på hette eller caps, men når han ikke har det syntes jeg ikke han er kjekk. Jeg vet ikke hvorfor. Han har en helt utrolig fin personlighet, eller den han viser til meg er helt utrolig fin. Men han er litt sånn fuckboy, men ikke mot meg. Men det er måten han er mot meg jeg har fått følelser for han tror jeg. Hvordan går det an å få følelser for noen uten å syntes de er kjekke hele tiden?

SVAR

Besvart 11.05.2020 22:38:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle