Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på min egen kjønnsidentitet, er jeg trans?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært veldig forvirret og fortvilet i det siste. Jeg har slitt veldig med å finne ut hva jeg er. Jeg har opplevd dette tidligere, men så ble det mye som distraherte meg så har ikke tenkt noe mer på det før nå. Det jeg sliter med er sexualiteten min. Jeg er en gutt som liker jenter. Men jeg har denne "ideen" om at jeg heller burde vært en jente som liker jenter. og dette gjør meg veldig forvirret. Ofte når jeg ser bilder av jenter på tinder og sånt tenker jeg: hun var pen, men jeg tenker også ofte, skulle ønske jeg så ut som henne, skulle ønske jeg kunne ha de formene, skulle ønske jeg kunne bruke sånne klær. Så jeg sliter litt med meg selv rundt dette, og det å finne ut hva som er riktig. Er jeg trans eller er jeg bare en forvirret gutt. men skjenner at jeg blir veldig stresset ved at jeg blir eldre og eldre og mer mannete i utsende for hver dag som går. Jeg tør ikke snakke med foreldre eller en psykolog fordi jeg er redd. Så jeg lurer på om man kan snakke med noen anonymt

SVAR

Besvart 05.05.2020 10:42:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle