Hopp til hovedinnholdet

Har jeg mistet følelser eller er det overtenking?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i noen måneder nå, og vi har et helt perfekt forhold i mine øyne. Vi krangler aldri, har bra sex, er mye sammen og jeg koser meg når jeg er med han. Jeg er så glad i han, og kan virkelig ikke se for meg livet mitt uten han. Jeg derimot sliter veldig med overtenking, litt med angst og redsel hele tiden - og nå føler jeg meg ‘redd’ for å ha mistet følelser, selv om jeg innerst inne ikke tror det er saken. Vi er bare utrolig mye sammen, nesten hver dag i 4 måneder nå og lurer på om jeg kan ha blitt vant til å være med han, så ting blir ikke spesielt for meg, typ. når jeg ser han, eller når jeg snakker med han. Likevel blir jeg så redd for at det er følelsene mine som er svekket, men den redselen tror jeg kan komme av overtenkingen min og det ødelegger meg. Har du peiling på om dette har noe med svekket følelser eller om det høres ut som det kan ha noe med overtenking å gjøre? Jeg elsker han, og kan ikke se for meg livet uten han.

SVAR

Besvart 07.05.2020 23:41:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Er du en som bekymrer deg mye og som synes det er vanskelig å slutte og bekymre seg? Du har gjerne bekymret deg for hvordan det skal gå på eksamen, hvordan du skal klare å betale husleie og samtidig ha nok penger til mat eller om du i det hele tatt vil komme i jobb etter utdanning? Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
account_circle