Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne den perfekte jenta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hey ok såå kort fortalt jeg prøver og finne en perfekt jente for meg men det er jo så jævlig vanneskelig såå vet dere om apper og sant og nettsider og sant som kan funke og som jeg finner noen ettervert ? har vert på mange av de . så ja og også er jeg ikke aktiv med venner forde jeg er gammer og er masse overalt i verden på internet håpper på et GODT SVAR ps første gang og sender og er veldig glad dere har denna siden te teens men ja cya ! :) hilsen Mr Night !

SVAR

Besvart 08.05.2020 14:54:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle