Hopp til hovedinnholdet

Er det for tidlig å hooke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Fylte 13 år får litt mer enn en måned siden! Og jeg lurte på om når det var vanlig æ begynne å hooke... Får i fjor sommer når jeg var 12 år hooka jeg og jeg vet ikke om det var for tidlig! Og hvordan vet jeg at jeg virkelig liker en gutt? (Dette er ikke samme gutten det er snakk om) Jeg har lest masse om det å være forelska, asså på denne nettsiden... Men alle de tegnene stemmer, eller jeg smiler alltid osv. Men jeg vet ikke om jeg er forelsket. Får tanken på å bli sammen med den personen er utrolig fin men jeg vil liksom ikke fortelle foreldrene mine om at jeg har kjæreste. Og jeg har god kontakt men han. Vi klemmer ofte osv, men hvordan kan jeg kysse han? (Han har forresten sagt at han liker mæ) så er det dumt å kysse han? Og når er det perfekte tidspunktet? Og er det for tidlig å begynne å Hooke? Typen er 13 år og blir 14 snart! .. ..Unnskyld får at jeg skrev litt mye men dette er noe jeg hat tenkt mye på! Du/dere trenger ikke svare på alt dette! Men lurte bare!Unnskyld igjen

SVAR

Besvart 13.05.2020 16:45:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle