Hopp til hovedinnholdet

Han gir mixed signals og jeg vet ikke om jeg liker han engang, hva gjør jeg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og en gutt har et ganske komplisert forhold. Jeg likte han kjempelenge og jeg har sagt rett ut til han at jeg hadde følelser for han. Han virka ikke noe interessert og det skjedde liksom ikke noe, så jeg tenkte at det var best å la det gå. Så ei god stund etterpå var jeg sammen med en annen gutt og vi kyssa osv. Etterpå begynte han gutten jeg likte før å spørre masse om hva som skjedde osv, og selv om han ikke hadde vist noe interesse før sa han at han trodde vi hadde hatt en greie og at han likte meg tilbake. Jeg føler jeg gjorde noe galt ,burde jeg ha skyldfølelse? Han har vært så av og på og han sa for ca en månede siden at han trodde ikke vi kom til å bli noe allikevel, men nå i det siste har han vært skikkelig på igjen og viser så mye interesse. Jeg bli sykt forvirra når han holde på sånn og jeg vet ikke hva han eller jeg selv føler. Hva burde jeg gjøre? La det gå? jeg vet ikke om jeg liker han lenger engang men han gir meg så mixed signals at jeg blir forvirra

SVAR

Besvart 08.05.2020 09:53:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle