Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg fortelle at jeg liker ham uten å ødelegge vennskapet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet dette kanskje høres dumt ut. Men jeg har en bestevenn som er en gutt. Og jeg har mange fler bestevenner assa! Men jeg og han har et veldig spesielt bånd. Og jeg er veldig glad i han. Men i det siste har jeg utviklet følelsene mine ovenfor han. Og nå liker jeg han. Men jeg er veldig usikker på om han liker meg tilbake. Og jeg er redd for jeg skal ødelegge det vennskapet vi har om jeg forteller det til han. Det kan jo godt hende at han bare liker meg som en bestevenn og ikke noe mer. Å jeg er redd for at han skal slutte å like meg. Hvordan kan jeg fortelle at jeg liker han uten at det blir rart?

SVAR

Besvart 12.05.2020 14:54:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle