Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir forelsket av å ikke kunen få noen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et "Problem", nemlig at jeg blir forelsket av å ikke kunne få noen. Jeg har hatt "greier" med flere gutter men har bare vært stormende forelsket 2 ganger. Den første gutten var jeg så utrolig betatt, tenkte på han dag og natt i over et år, han styrte humøret mitt, jeg følte meg kvalm hele tiden fordi jeg var så forelsket. 1,5 år senere etter jeg hadde begynt å like han begynte han ENDELIG å like meg, men da "forsvant" følelsen og var ikke spennende lengre. Vi var sammen i 3 måneder og i den perioden tenkte jeg mye på han andre gutten jeg hatt følelser for og lurte hele tiden på om jeg egentlig var over han andre. Vurderte til og med å gjøre det slutt, men han kom meg i forkjøpet og gjorde d slutt, alt ble snudd på hodet og jeg ble KNUST, alt jeg ville var å ha han tilbake i flere måneder etterpå. Er redd jeg ikke klarer å forelske meg på en sunn måte, er det mulig å bli kvitt dette? Har ikke dårlig selvbilde eller dårlige relasjoner ellers btw (Så dette er altså ikke grunnen)

SVAR

Besvart 11.05.2020 19:37:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle