Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene til kjæresten min er veldig strenge. Får ikke møte henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har et avstandsforhold med en jente jeg møte på discord og ja jeg ble forelsket i henne og ho i meg etter snakka noen dager vi er såkalt lit mere itime vis jeg kan tolke det san vi gjøre mere TING som net sex noen gnager men det som er ho er i... og jeg i ... som er da 1 time unna ikke noe svært men foreldrene henes er jwl til og passe på henne og ho kan prøve og komme te meg uten at de vet det men da må foreldrene mine kjøre men det som er at da må mamma snakke med mammaen hennes men det funker ikke blir irritert av at folk kan ha egene foreldre som passer så JÆVLIG mye på ho ja vis ho sier det såå må ho se på ting vi har skrive og sant men det som er i gjen vi har skrived mer ting som jeg tenker foreldrene ikke vil ! JEG VET IKKE HVA VI SKAL GJØRE pga er jwl glad i ho og da er det jo fint og se hverandre KAN HENNE HO IKKE ER MIN LOVE MEN HO ER NÅ IVARTFAL og hennes foreldre paser kjukt på at ho ikke kan ha tlf nr til andre og sant ( MIN TANKE HELT FUCKA UPP

SVAR

Besvart 15.05.2020 10:35:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle