Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at ting går så fort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har møtt en gutt som er to år eldre to ganger,han er snill og trofast og vet at han er godt likt av alle.han har ikke vært i nerheten sv en jente før men jeg har vært sammen med en gutt før men vi gjorde ikke mer enn å kline og vi var sammen i 8 mnd.Den andre gangen jeg var med ha gutten jeg holder på med nå tok han på puppene mine, jeg sa det var greit å han tok på de under bh en,det gikk bra.Jeg følte jeg var klar for sånn ting nå. Men det var litt rart fordi vi gjorde så mye mer som sugemerke å jeg maserte han når han ikke hadde på genser å han tok på puppene mine enn det jeg og eksen gjorde på 8 mnd. Jeg tror bare han jeg er med nå er mer moden men er det normalt at ting går så fort? Jeg syns det er greit men er det lurt?

SVAR

Besvart 13.05.2020 18:17:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle