Hopp til hovedinnholdet

Si hva jeg føler eller vente?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er snart ferdig med mitt 1. år på videregående, et år med mye surr og tanker. Det er en landbruksskole med internat der det er mange som har like interesser som meg. I starten på skoleåret kom jeg i klasse med ei jeg endte opp å bli sykt interessert i. Vi hadde samme drømmer om fremtiden, og like interesser, i tillegg til at hun er fin å hvile øya på! Greia er at kompisen min prøvde seg på denna jenta, og som en god venn lot jeg være å prøve meg selv. Etter noen måneder gikk de over til å være venner. Like før jul ble hun sammen med en annen gutt som nylig gikk skeis. For hver dag som går blir jeg bare mer og mer interessert i hu. Jeg arrangerte en fest hjemme hos meg, og hu var invitert og kom! Vi endte opp med å kline og ha dype samtaler og sov sammen den natta, men jeg er usikker på om det var alkoholen som gjorde det, eller om det var tegn på at hun er interessert i meg. Bør jeg si hva jeg føler? Eller skal jeg bare vente? Hun er den beste jeg veit om.

SVAR

Besvart 18.05.2020 11:41:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle