Hopp til hovedinnholdet

Jeg snakker med en gutt på snapschat og vi har aldri møttes før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg driver å snakker med en gutt på snapchat. vi har aldri møttes før. Han virker veldig hyggelig, men det er noe med han som ikke stemmer. jeg vet at han er i litt feil miljø, og har ikke lyst til å bli dratt inn i det miljøet. samtidig vil jeg gjerne møte han og gi han en sjanse. han følger opp skolen og driver ikke å ligger rundt med alle. det er hvertfall det jeg tror. greia er at vi bor ganske langt unna hverandre, og vet ikke hva den andre personen egentlig driver med. jeg er på hans 1 plass på snap, som betyr at han ikke snakker så mye med andre. burde jeg møte han og gi han en sjanse, elller bør jeg holde meg unna?

SVAR

Besvart 16.05.2020 17:58:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
account_circle