Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker har sluttet å snakke med meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har snappet med en gutt i 3 måneder, og vi har møttes 2 ganger, sist for litt over en uke siden. Vi har hatt sex begge gangene, og har en flørtete tone med hverandre. Samtidig har han også vært klar på at han vil møtes igjen, men begge gangene etter vi har møttes har han vært mer ignorant en stund etter. Nå har han r’et meg og ikke sendt noe på 2 dager, og jeg blir derfor veldig usikker på om han faktisk vil noe eller om han er ferdig med meg. Han vet at jeg har trust issues, og han har sagt flere ganger at han ikke vil såre meg, og derfor synes jeg det er litt rart hvis han kutter kontakten uten å snakke med meg først. Jeg blir veldig lei meg når det er sånn, og jeg liker ikke at det går så opp og ned fordi vi har det kjempefint når vi er sammen. Jeg er også redd for å virke masete, så jeg tør ikke sende han mange meldinger når han har r’et meg. Har dere tips til hva jeg kan gjøre? Jeg blir veldig usikker på han og lei meg.

SVAR

Besvart 15.05.2020 07:54:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle