Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vise interesse overfor gutten jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg er sjukt forelska i en gutt som går i klassa mi. Har vert det i ett år no. Først likte eg han ikkje, men da likte han meg. No lika eg han og eg veit ikkje om han lika meg tilbake. Vi får ofte augekontakt i klasserommet. Før korona gjekk vi på sånn ungdomsklubb kvar fredag med min venninne og han sine venna. Da blei vi bedre kjent og det endte med at han holdt rundt meg, hadeklem og et kyss på kinne (frivillig av han). Men det er liksom fleire måna sida no pga. korona og vi ses berre på skulen og på ungdomsklubben til vanlig. Har ikkje hatt noke særlig kontakt med han heller, og i dag på skulen for første gang på lenge sa vi ikkje et ord til kvarandre en gang. Men vi fekk fortsatt augekontakt og han ser ofte i mi retning. Eg fekk ikkje fram ord og blei heilt stum. Korleis kan eg gi han tegn uten å nødvendigvis snakke så mykje med han no i begynnelsen? Lika han meg tilbake eller innbille eg meg tegn som egentlig ikkje er der? E veldig sjenert dessverre så vanskelig å ta intinativ

SVAR

Besvart 15.05.2020 22:39:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle