Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å bli fort forelsket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om det er vanlig å bli forelska i gutter fort. Jeg har blitt fort forelska og jeg hater det, men jeg kan ikke noe får det. De fleste kaller meg hore fordi jeg tydeligvis liker en Ny gutt hver uke. Noe som ikke er sant. Mange av miner venner nevner det med at jeg alltid har en ny gutt i tankene. Og vel det sårer fordi jeg liker ikke så mange. Jeg pleier å like en person lenge men etter at de har blokka meg så tenker jeg å gå videre etter å ha gråt i noen dager. Etter det prøver jeg bare å snakke med folk og bli kjent, bli venner ikke minst. Men så går det alltid feil. Jeg begynner å like dem selvom jeg ikke vil. Men er det vanlig å forelske seg fort?

SVAR

Besvart 16.05.2020 22:58:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Zelda om forelskelse

Forelsket som Zelda og klarer ikke tenke på noe annet? Eller har du ikke kjæreste og er litt miisunnelig? Les mer på emnet "Forelskelse" her på ung.no.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle