Hopp til hovedinnholdet

Tror kjæresten min liker meg mindre enn før! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13, snart 14 år. Jrg har kjæreste og vi har vært sammen i snart 2 måneder. Jeg overtenker veldig mye nå fordi han ser ikke snappene mine så fort lengere. Snapscoren hans går ikke opp da så det betyr vel at han ikke har åpnet eller sendt snap til noen andre, men for noen dager siden da han ikke snappet så mye med meg så fikk bestevennina mi meg på en greie for å få oppmerksomheten hans på snap med at vi latet som vi hadde kranlget og sånn. Han adda henne på snap og begynte å snakke med henne og at jeg var 9999% penere enn henne og sånn og det så ut som han brydde seg og sånt. Og vi sa at henne fikk meg til å bli med på greia hennes til slutt da. Jeg er redd for at han tror jeg er en annen person som jeg egt er nå.. hvordan skal jeg få han til å skjønne at henne fikk meg med på den greia? Jeg syntes det ikke var greit det henne fikk meg med på.. hva betyr at han ikke ser snapper? Liker han meg ikke så godt lenger,elr har han mye å gjøre? han sender jo natta/gm

SVAR

Besvart 19.05.2020 11:01:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
account_circle