Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt. Han er veldig søt, men jeg tørr ikke di det. En veldig god venn av meg var sammen med han i seks år, men de slo opp for ca.4 måneder siden. Han sa at de ikke passet sammen lenger, men jeg og han er heller ikke så like, men han er så hyggelig og virker så snill. Vi har gått på skole sammen hele livet, og kjenner hverandre litt da, men jeg leste ett innleg på UNG.no om at man burde henge sammen og bli litt venner først, men jeg tørr ikke, og hva skal man liksom gjøre når man er sammen, jeg tørr jo IKKE å si til mamma at jeg liker han. Jeg tenker på han hele tiden

SVAR

Besvart 14.05.2020 23:07:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle