Hopp til hovedinnholdet

Turte aldri å si hva jeg følte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Det var en jente jeg var/er fortsatt superforelsket i og vi kom godt overens men jeg turte aldri å si til henne hva jeg føler for henne, vi har ikke noe kontakt lenger og jeg savner henne sinnsykt mye. Jeg angrer så skikkelig på at jeg ikke sa hva jeg følte/føler jeg har noen ganger nesten lyst til å dø pga det, har jeg kjærlighetssorg? Hvordan kan man komme seg over den? Hvor lang tid vil en kjærlighetssorg vare? og jeg er også veldig usikker på om jeg fortsatt har føelser for henne? jeg har veldig lyst til å ta kontakt med henne igjen og være med henne enten som venner eller kjærester? men samtidig veldig usikker om det er lurt og om det blir rart å plutselig ta kontakt med henne igjen?

SVAR

Besvart 15.05.2020 22:46:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle