Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ser han på meg når han sier han ikke vil snakke med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er utrolig forelska i en gutt han betyr alt, han er ex min eller vi var sammen bare i noen timer fordi han ikke var klar for Et forhold og han trengte tid men han sa han liker meg fortsatt osv men jeg gjorde så mye dumt jeg snakka drit om han til fiende sine osv jeg såra han og han blokka meg over alt og vil ikke ha kontakt med meg lenger, men nå har det gått ca i 4-5 måneder og jeg liker han fortsatt og etter skolen le åpent så når vi er ute i friminuttet så fikk vi 2 ganger øye kontant og jeg føler han følger med på meg osv hvorfor gjør han det han pleide ikke se på meg før men nå har har han begynt med det men hvorfor ? Han har jo sakt før han hater meg og ikke vil snakke med meg

SVAR

Besvart 19.05.2020 13:46:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle