Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor oppfører gutten jeg liker seg så annerledes rundt andre enn meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et crush på en i klassen min. Han er veldig snill mot meg, og da mener jeg veldig. Han smiler masse, prøver å få meg til å le, holder rundt meg osv. Han er litt drittsekk, eller han var det mot exen fordi han flørta med flere når han var sammen med ho, inkludert meg. Med bestevenninna mi snakker han bare om puling og drikking osv, men når han snakker med meg skal han liksom være så snill osv. Hvorfor er han sånn mot meg? Han skifter liksom personlighet med engang. Jeg ELSKER jo den personligheten han har mot meg. Det er jo sånn han er mot meg jeg har fått følelser for han. Men jeg lurer så på hvorfor han er sååå snill mot meg, prøver å få meg til å le, finner på ting sånn at vi må se hverandre inn i øynene, sitter helt inntil meg, holder rundt meg osv. Han ser også masse på meg i timen har jeg merka. Håper jeg kan få et ordentlig svar på dette.

SVAR

Besvart 19.05.2020 19:28:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle