Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan vi prate mer sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en jente i klasse mitt. Vi har litt øyekontakt noen ganger under timen, men det e ikke så lenge. Vi har samme hobbyer. Men vi har ikke så mye kontakt. En dag så sa jeg til hun om prate sammen men ho sa nei. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg liker henne veldig godt. Men jeg vet ikke hvordan jeg ska snakke med henne så at vi har mer kontakt sammen både på skole å over sms. Jeg tenker veldig mye på hun. Å det kan plage meg noen ganger å tenke på det. Kan du gi meg noe tips på hvordan vi kan bli sammen å prate mye sammen. Men vi prater ikke så mye sammen

SVAR

Besvart 19.05.2020 13:52:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle