Hopp til hovedinnholdet

Jeg har et problem. Jeg var sammen med noen, så ble jeg stressa og slo opp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg har ett problem... får lenge siden var jeg sammen med noen.. men så ble jeg litt stressa så jeg slo opp.. jeg trudde at jeg ikke hadde flere følelser.. men nå skjenner jeg at jeg har litt følelser fortsatt.... men også kom vi i en stor krangel.. å da blokka jeg han.. men jeg la han til igjen fordi jeg klarte meg ikke uten han.. bestevennen min hatet han og synes ikke så mye om han.. så jeg synes at det er vannskelig.. jeg har veldig lyst til å si til han hva jeg føler... men jeg er redd og stressa.. Idag slo jeg opp med kjæresten min fordi jeg følte at jeg ikke liker han.. jeg føler at jeg liker exen min... jeg føler at jeg bare går rundt å leker med følelsene til andre folk... jeg synes jeg er jwl slem osv.. jeg tenker mye på han osv..

SVAR

Besvart 19.05.2020 19:18:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
account_circle