Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spørre han jeg liker om å henge, uten at det blir kleint?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snakket en del på snap med en jeg liker. Er også ganske sikker på at han liker meg tilbake. Vi snakker sammen hver dag på snap og han spør meg alltid om hvordan dagen min har vært ol. Vi er jevnaldrende altså han går på trinnet mitt. Men problemet er at vi har ikke snakket så mye i virkeligheten. Jeg har veldig lyst til å endre på det men aner ikke hvordan. Vi bytter også klasser når vi starter på ungdomsskolen. Da vi går i forskjellige klasser hadde jeg håpet at vi kanskje kunne komme i samme klasse så det hadde vært enklere og snakke osv. Men det er jo ikke før om en stund. Jeg føler at vi har en slags kjemi og han får meg til å smile. Jeg lurte så på om du/dere kanskje har noen tips til hvordan jeg kan spørre han om å henge sammen uten at dette blir kleint.

SVAR

Besvart 15.05.2020 21:34:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle