Hopp til hovedinnholdet

Hadde en greie med ei jente og føler meg veldig lei meg nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tror jeg er veldig deprimert. Jeg gråter hver natt og føler meg trøtt og uten energi hver dag. Det har vart i et halvt år ca, jeg føler jeg aldri ser bra ut og blir ekstremt nervøs når jeg er rundt mange folk. Det alt startet når jeg hadde en greie med en jente også helt uten videre har hun sex med en annen gutt. Jeg var og er endå veldig forelsket i henne. Jeg blir utrolig klar av å være rundt henne da jeg føler jeg må se perfekt ut og at jeg ikke fremstår som bra nok. Dette har ført til at jeg er veldig lei meg. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.05.2020 22:00:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle