Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i ei jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 14 år gammel jente og er forelsket i annen jente. Vi begge er feminine jenter.Jeg er da forelsket i denne jenten og hun er den mest populære jenta i klassen men er usikker på om hun liker meg. Men hun stirrer alltid på meg og er alltid i nærheten av meg. Og hun har spurt vennina min om spørsmål om meg, og vil alltid vite masse om meg. men siden hun er den mest populære føler jeg ikke hun er gay og liker meg. Vi får hele tiden blikk kontakt. Men hun åpner aldri snappene mine vi har bare streak og jeg åpner heller ikke hennes snapper. Men i corona ferien sendte jeg henne en melding på snapp om noe lekser men hun åpnet den aldri, men hun har vært i chatten vår på snapp og sett va vi har skrevet til hverandre før. Men etter denne hendelsen ga jeg opp så jeg sluttet å tenke på henne å bare gi litt fan, men så startet vi på skolen. Og nå stirrer hun så mye på meg og alle ser det, hun gir seg ikke, men jeg ser ikke tilbake. men i det siste henger hun så mye med vennina mi?

SVAR

Besvart 20.05.2020 13:46:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle