Hopp til hovedinnholdet

Alle guttene jeg liker forelsker seg i bestevennen min, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette er eit problem. Alle guttane eg nokon gang har likt på ekte har vært forelska i bestevennen min. Han eine brukte meg(altså han vart sammen med meg) for å gjere ho sjalu. Ho sa nei da han spørte om å bli sammen. Me dei fortsatte å snakke, og så snakker ho om han til meg. Men eg vill berre grine når me snakker om han, men seier ikkje det til ho. Så er det ein anna gutt. Eg sa til ho at eg likte han litt. Eg og denne gutten snakka i lag i heile kveld, men så plutselig ignorerte han meg. Eg vart jo selvfølgelig lei meg, eg likte jo han. Så får eg snapp av bestevennen min som sier at han eg snakka med hadde sagt til ho at han likte ho.

SVAR

Besvart 21.05.2020 09:34:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle