Hopp til hovedinnholdet

Jeg og venninnen min er forelsket i samme gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker samme gutt som bestevenninna mi, vi er begge 14 år og liker en gutt som er ett år eldre enn oss. Vi går ofte i byen for å «finne» han og vennene hans, for vi smiler og sier hei til dem..hun har likt han i 2 år og jeg kom til samme skolen for 7 måneder siden. Jeg begynte å like han det første øyeblikket jeg så han! Og en annen venninne jeg har sier at bestisen min har likt han lengst så jeg burde ikke prøve meg. Men jeg tenker bare at hun har hatt 2 år på å bli sammen med han, og hun tørs ikke å snakke med han engang.. så da tenker jeg kanskje at jeg burde prøve? For de kommer jo mest sannsynlig ikke til å bli sammen (men jeg er jo redd for å miste vennskapet)..? Og ett annet spørsmål er jo hvordan jeg skal bli sammen med han.. spørsmålet er: burde jeg prøve meg på han? Eller ikke? Og hvordan skal jeg bli det?

SVAR

Besvart 18.05.2020 13:08:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle