Hopp til hovedinnholdet

Jeg og komisen min er forelsket i samme jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en jente, men er litt redd for at vennen min også gjør det. Jeg har en venn som jeg har kjent stort sett hele livet, men det siste året har vi ikke hengt så mye, men begynt mer og mer i det siste, og da har jenten jeg liker også blitt med oss ..., vi har snakket og finner tonen ganske fort, men med en gang vennen min kommer blir tonen helt anderledes og jeg vet ikke om det er bra at stemningen endres eller ikke, det blir liksom mer tullete og de «tulleslåss» og noen ganger blir det litt vel mye og jeg stopper det fordi han blir litt vel engasjert noen ganger og kan han slåss litt vel hardt. Før har han blitt gode venner med en jente og de ble sammen og det ser ut som at han gjør det samme nå. Når jeg spør han «er det noe mellom dere?» så sier han nei, men når han sier til andre «jeg skal til —-.» og andre blir imponert så sier han ikke imot at de er sammen, men han ser bekymret rundt seg så jeg tror at han føler litt skyldfølelse. Blir han sur om jeg spør henne ut?

SVAR

Besvart 21.05.2020 20:21:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle