Hopp til hovedinnholdet

Ble forelsket i en god venn. Nå har han tatt avstand til meg. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ble forelsket i en god venn. Han vet det, trur han skjønte det helt ærlig. Vi snakket mye hver dag frem til Covid - 19. Nå snakker vi aldri, og hver gang jeg sender en melding til han så er det mer som «Hva er det du vil». Å jeg vet ikke hva jeg har gjort galt. Jeg fortalte han at jeg hadde følelser får han 5 måneder siden, og vi har vært gode venner det også. Det er bare det at når det har vært covid - 19 og vi ikke får møtt hverandre så snakker han ikke til meg. Men de gangene jeg er med han på fritiden så er det som ingenting har skjedd. Men jeg merker stor forskjell. Jeg forstår ikke

SVAR

Besvart 19.05.2020 19:47:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle