Hopp til hovedinnholdet

Jeg og bestevenninnen min er forelsket i samme gutt og er uvenner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Så jeg har likt en gutt i snart 3 måneder nå. Og bestevenninna liker samme gutt. Men greia er at hun likte han «først» så jeg følte at jeg ikke kunne gjøre noe med han. Og hun spurte meg i starten om jeg var keen på han, men jeg sa jo selfølgelig nei. Men litt senere endte det med at jeg klinte med han og nesten pulte, men noen stoppet oss. Men etter dette skjedde fikk jeg enda sterkere følelser for han. Og han har sendt meldinger til meg som: elsker deg og savner deg osv. Selv om at jeg vet at han sier det til flere jenter. Men en dag sa han at han ville date meg, men jeg tenkte det bare var tull så jeg tenkte ikke noe mer over det. Og dagen etter på en fest så pulte han bestevenninna mi, mens jeg var i rommet. Og jeg kunne ikke gjøre noe for å stoppe det. Så det endte med at jeg dro hjem litt senere og gråt i flere timer. Og nå har hun begynt å være veldig overlegen, og skal snakke om at de hadde sex osv. Og det gjør meg veldig lei meg når hun snakker om det.Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 20.05.2020 19:37:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle