Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg prøve meg på han når venninna mi også liker ham?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 14 år, og jeg liker samme gutt som bestevennen min, han er ett år eldre enn oss begge (Jeg har aldri snakket med han). Jeg kom på skolen for første gang for 7 måneder siden, og da så jeg han.. og jeg ble stup forelsket! Jeg å venninna mi fant ut at vi liker han samme 4 måneder senere og da lurer jeg på om jeg burde prøve meg på han eller ikke? For hun liker han og har likt han i 2 år og ikke gjort noe med det.. og jeg er ny og har en stor sjanse på han, og hun virker ikke så veldig lei seg over at vi liker han samme.. men hun må jo være det for alle blir jo det? I så fall: burde jeg prøve meg på han? Og hvordan skal jeg snakke med han? Hva skal jeg si og gjøre først?

SVAR

Besvart 21.05.2020 14:00:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle