Hopp til hovedinnholdet

Jeg forstår meg ikke på vennen min lengre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg forstår meg ikke på en venn lenger. Vi fortalte hverandre alt. han likte meg mens jeg hadde kjærste. jeg slo opp pga oppførselen til eksen. etter 1/2 mnd ble jeg forelska i han. etter hvert trodde jeg ikke han likte meg lenger.mens det var karantene så spurte jeg sånn "hva skjer" da sa han "ikke noe spess, dd?" og da viste jeg ikke hva som skjedde. så skolen starta igjen etter corona så snakka jeg ikke til han for jeg trodde han ikke ville. Så kom han og sa "hei går d bra? du overså meg" og jeg var sånn stille. og da jeg fortalte at jeg skulle flytte til hjemlandet så ble han så ble han sånn "nei du lyver. ikke flytt" og jeg ble sjokka. dagen etter sa han sånn "klem?" jeg trodde han ville si det. etter skolen måtte jeg hjem og da sa han "vent plis, om du elsker meg" jeg sa "ok" når vi skulle hjem sa han "snakkes, klem?" da ga jeg han en klem, når jeg skulle gå spurte han sånn "når skal du flytte?" da sa jeg i sommerferiern. han virka veldig opprørt, jeg forstår ikke. hva betyr det?

SVAR

Besvart 21.05.2020 20:42:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle