Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal møte en gutt, men vet ikke hva vi skal finne på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går bare rett på sak...jeg har møtt en gutt på yubo-appen og vi har hatt snappen til hverandre i en uke ca (det var han som spurte). Han er på samme alder om meg! Han har spurt om vi skal møtes....også har han spurt om vi skal pule, og jeg har sagt til han at jeg ikke vil helt med en gang og det har han ikke hatt NOE problem med å godta heller. Men nå har vi hvert fall tenkt å møtes hjemme hos meg på Lørdag(med faren min tilstedet). Og jeg har spurt han hva vi skal finne på, men han vet ikke.....så har du/dere noen forslag? Vi har egentlig blitt enige om å være venner med fordeler, så ja. Også skal vi jo hooke, og jeg har bare kysset vanlig, så jeg bare lurte på hvordan man kliner??!!!! Jeg vet at det er forskjellige fra person til person, men jeg trenger en nøyaktig beskrivelse....haha. Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 31.05.2020 01:17:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
account_circle