Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr det at jeg drømte om et kyss?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er jente på 14, når jeg var 9-10 år begynte jeg på en ny skole med mine bestevenner fordi skolen min ble lagt ned, vi skulle hilse på de i klassen. Når jeg så en som heter Marius ble jeg veldig forelsket, etter det har vi vært kjerester, slått opp, vært kjærester slått opp osv osv. Etter sist vi var sammen (7. klasse, går i 8 nå) så ville jeg ikke kysse eller kline med han fordi det føltes feil å ha mitt første kyss under press. Jeg trudde jeg var over han men igår var han veldig klengete å klemte meg mye, så i natt drømte jeg om at han klemte meg og klinet med meg. Jeg ble kåt på ekte. nå er jeg usikker på hva jeg føler. Unnskyld for en veldig lang melding haha, Vi har ingen korona i byen vår så vi har ikke strenge regler på sånnt og byen er lukket, ingen kommer seg ut av byen eller inn. takk for fort svar

SVAR

Besvart 04.06.2020 15:20:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, eller ønsker å bli bedre venn med noen, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle