Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å si at jeg er forelsket

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om en jente i klassa, Jeg like, liker mg også. Jeg er forelska i henne ca. 5-6 år, men klarer ikke å si det. D er bare jg som vet det, jeg har ikke sagt d en gang til vennene mine. Jeg tror kanskje hun liker mg men litt usikker. Vi får noen ganger øye kontakt, vi snakker noen ganger sammen. Vi tuller noen ganger, altså snakker om morsomme ting osv. men jg føler at d er bare sånn hun er, og gjør d med andre også, ikke bare mg. Derfor er jg lit usikker. En annen grunn til St hun kanskje liker mg, er at jeg er den populæreste på hele skolen (ja jg vet, D er ikke riktig å tenke at man er mere populær enn andre, men for ikke gjort noe md d) Jg tørr ikke å spørre, hvis jg ikke vet at hun kommer til å si ja.

SVAR

Besvart 09.06.2020 15:13:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle