Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å kjenne trygghet også utenfor skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er forelsket i rektoren på skolen, hun er 42 år. Hver gang jeg ser henne blir jeg enten kjempeglad eller så blir jeg kjempe lei meg. Hu vet at jeg er forelska i hu og det virker ikke som at hu bryr seg så om det, noe jeg er veldig glad for. Jeg har opplevd mye dritt ved voksne, noe som gjør at jeg ikke føler meg trygg rundt mange voksne, bare hu. Selvom jeg er forelska i hu kunne jeg aldri sett for meg oss to sammen. Jeg har ikke lyst på kjæreste, men jeg vil være med henne. Jeg vil ha en trygghet hos noen. Jeg klarer ikke kjenne på noe ordentlig trygghet hos andre enn henne, spesielt ikke hos de på samme alder som meg. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med dette for det er jo snart sommerferie og da har jeg ikke sjans til å se hu eller snakke med hu. Skolen er det eneste stedet jeg kan føle meg trygg og avslappet, men den gode tryggheten kommer jeg ikke til å kunne kjenne på, på over to måneder og det gjør veldig vondt. Jeg trenger hjelp, men klarer ikke snakke om dette med noen.

SVAR

Besvart 11.06.2020 12:43:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle