Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å bli forelsket i den samme personen flere ganger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har likt en gutt av å på i sånn 3 år nå. Jeg trodde jeg var over han, men nå er jeg blitt usikker igjen. For rundt er halvt år siden sa jeg det til han bare for å ha sagt det, selvom jeg visst han hadde kjæreste. Det gikk helt fint og vi fortsatte å være venner som før. Jeg hjalp han så med å finne en måte å slå opp med den gamle kjæresten og litt med flørtingen med den nå mye kjæresten. Jeg har tenkt jeg er over han, men tar fortsatt meg selv i å sjekke om han svarer meg på Snapchat osv. Liker jeg han fortsatt? Er det normalt og bli forelska i samme personen flere ganger i løpet av så mange år selvom jeg vet han ikke liker meg på den måten?

SVAR

Besvart 11.06.2020 21:22:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle