Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å være forelsket i treneren sin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg elsker fotball så mye at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg gleder meg ekstra mye til treningene pga en trener. Jeg er fyller 15 i år, mens han er 20, 5 år eldre. Jeg føler en slags tomhetsfølelse borte fra han. Han var vår faste trener i 2 år. I fjor flyttet han til Usa for å studere i tillegg til å satse på fotballen. Nå pga korona-pandemien er han her i Norge. Dermed er han med å trene oss i denne perioden. Før han dro til USA hadde jeg følelser for han, og ble lei meg da han dro. Følelsene forsvant etterhvert når han ble litt «glemt» i tankene. Nå som han er tilbake har følelsene dukket opp igjen. Han er også broren til en på laget. Jeg fantaserer en fremtid med han++. Jeg liker oppmerksomhet, noe som han gir meg. Jeg føler meg sett. Jeg har et stort fotball talent. Han er så sjarmerende. Jeg blir sjenert når han er rundt meg. Så jeg prater ikke så mye, men tankene flyr gjennom hodet. Han har ikke peiling at jeg er forelsket. Hva tenker dere om situasjonen?

SVAR

Besvart 15.06.2020 14:25:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle