Hopp til hovedinnholdet

Kan moren min bestemme om jeg kan kysse og klemme kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 18 år som lurer på om hvorvidt korona kan påvirke mitt forhold til kjæresten min. Vi har vært sammen sine februar og er svært glade i hverandre, men ettersom korona kom har jeg ikke hatt tillatelse av min mor til å verken kysse eller klemme han. Vi må også fremdeles holde minimum 1 meters avstand, noe som begynne å bli svært vanskelig å holde, jeg har ikke kysset eller lignende med han på over 3 måneder. Kan min mor verkelig bestemme over hvordan jeg opptrer sammen med min kjæreste? Hun selv drar på jobb og kan kysse på sin kjæreste, selv om de begge har omgått seg med andre mennesker. Både jeg og typen forholder oss til svært små grupper og vi "ser" såvidt til andre.

SVAR

Besvart 28.06.2020 11:20:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder

Selv om samfunnet begynner å åpnes mer opp nå, er det viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Lurer du på noe om korona? Hvis du benytter chatboten på helsenorge.no, finner du svar på det meste.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle