Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket, men føler meg ubrukelig og at ingen kommer til å like meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har blitt skikkelig forelsket i et jente, problemet er at jeg allerede har blitt avvist av henne for et halvt år siden, bestevenninna og de andre vennene hennes sier hun liker meg, jeg har prøvd å være litt med henne og å flørte litt, men merker ingen forskjell, hvordan kan jeg evt legge an på henne? Har svært lite erfaring innenfor dette området med tanke på at jeg aldri har hatt kjæreste eller kysset ei jente, jenter friendzoner meg etter 5 min, og derfor har jeg vært deprimert en liten stund, føler meg ubrukelig og at ingen kommer til å elske meg

SVAR

Besvart 08.07.2020 14:57:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle