Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig når kjæresten drikker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i ett forhold med en helt fantastisk jente! Vi kan tulle sammen, prate om seriøse ting og generelt ha det fint i hverandres selskap uansett hva vi finner på. Likevel synes jeg det er vanskelig hvordan hun forandrer seg når hun drikker alkohol. Det er ikke bare det at hun blir full, men personligheten hennes endrer seg ganske betydelig. Dette påvirker meg da jeg er en sensitiv og sårbar person. Med tanke på at jeg tidligere har vært i forhold som ikke har vært spesielt bra har dette satt sine spor hos meg. Jeg er veldig redd for å gjøre ting feil, misforstå eller lage konflikt ut av ingenting. Derfor vet jeg ikke hvordan jeg skal ta dette opp uten å virke kjempe streng eller konfliktsøkende. Når hun er veldig full kan hun tulle med at hun ønsker å slå opp med meg, at vi ikke passer sammen og generelt gir meg en frekk tone. Vi bor i forskjellige byer pga begge studerer, så det at vi har ett langdistanseforhold gjør ikke situasjonen noe enklere. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.07.2020 10:30:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle