Hopp til hovedinnholdet

Han jeg liker liker ikke meg tilbake...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så ehm dt e midt på natta no sånn 3 elr nå men dt skjedd nåkka æ e bare håpe dokker kanskje kan ha tid te å hjelp mæ men dokk treng ikke. Dt som skjer e at æå en gutt har snakka på snap i over 1 år no å i starten så friendzona æ han å da har sikkert han å friendzona mæ, men i dt siste har æ liksom fått følelsa for han å han e ikke i friendzonen lengre. Å æ e ikke forelska i han for utsende elr jo litt men dt e mest personligheta, æ ælske den. Han får mæ alltid te å føl mæ bra å æ tror æ ælske han, men æ e ikke tøff nok te å si dt te han så bestevenninna mi sa dt te han for mæ. Å no e alt bare rart for æ veit at han snakke me ei anna ei å dæm facetime hver jwla dag å æ klare ikke dt for æ like han så my at dt gjør så vondt at æ veit ikke ka æ ska gjør. Å han sa te mæ at æ fortsatt e i friendzone å no e alt bare ødelagt å æ kjenne han så godt at æ veit han ikke like å snakk om følelsa å sånt å han gir blanke faan. Live gir faktisk ikke mening lengre æ veit ikke ka æ ska gjør no..

SVAR

Besvart 11.07.2020 08:30:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle