Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten slo opp for to månder siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten slo opp for snart 2 månder siden. Dagene går for det meste opp og ned, noen dager er kjempe fine medan andre er helt forferdelege. Grunnen til at han slo opp var fordi han trodde han ikke elsket meg lenger, det kom som eit sjokk. Han hadde oppført seg helt normalt hele dagen. Noen ganger føler jeg at det var en avgjørelse på sparke. Han snakket tillåmed om fremtiden vår den dagen før han slo opp. Han såret meg mye og nå har vi ikke kontakt lenger. Jeg kan fortsatt ikke slutte å tenke på han eller hva som skjer viss vi blir sammen igjen. Jeg har fortsatt håp om oss to, fordi det burde ikke ha endt på den måten. Vi hadde en dårleg periode med litt krangling og jeg føler at det var med på avgjørelsen hans. Alt jeg gjør er å sitte å vente på en melding frå han eller tenke på hva som skjer viss han kommer tilbake. Er det en dårleg ting å ha håp? Hvordan kan jeg få han til å komme tilbake? Dagen etter vi slo opp sa han til meg at han var over meg, men er det mulig? etter en dag?.

SVAR

Besvart 21.07.2020 21:26:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle