Hopp til hovedinnholdet

En gutt er forelsket i meg, men jeg liker ikke ham.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 (født i 07) men jeg ser ut som 06 på kropp og utseende. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå fordi en som er født i 04 liker meg. Jeg kjenner han så vidt og vi har bare møttes en gang og snakker nesten ikke. Vi har felles venner og dama til bestevennen hans er bestevennen min. Han sier at han liker meg osv men Jeg liker han ikke akkurat nå. Kan fort hende jeg begynner å like han hvis jeg snakker mye med han men jeg vet ikke. Jeg har aldri hatt kjæreste før og er usikker på om jeg vil at min første skal være 04, altså 3 år eldre. Er det mye forskjell på 04 og 07? Jeg er ganske moden i hodet og kropp men jeg vet ikke fordi det høres ganske mye ut. Og han sier at han liker meg men han driver og sykler etter eksen sin og spør om hvorfor hun ignorerer han på en måte som at han bryr seg. Noen tips ?

SVAR

Besvart 22.07.2020 16:11:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle