Hopp til hovedinnholdet

Forelskelsen føles forbudt, er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 10 og tror jeg er litt forelsket i en 2.klassing på Vgs. Han er supergrei, ordentlig og høflig og oppfyller egt alle «kravene» jeg ser etter i en kjæreste. Men av en eller annen grunn så føler jeg at heg ikke «kan» forelske meg i han fordi han er litt eldre. Det er bare 1 år og noen mnd mellom oss. Jeg får stort sett lov til mye. Og er veldig pliktoppfyllende både hjemme og på skolen. Men alltid når det kommer til kjæreste så «tuller» Mamma hele tiden med at jeg ikke sakl få kjæreste før jeg er 25 og hvertfall ikke en som ikke er like gammel. Har jo hatt mange liksomkjærester på barneskolen. Og det har gått fint, men nå når jeg virkelig har forelsket meg så føler jeg bare at jeg må holde tilbake følelsene. Det er veldig rart. Forelskelse skal jo være en deilig følelse. Men nå føles det bare «forbudt»? Er dette vanlig? Har du/dere noen råd eller erfaringer med dette?

SVAR

Besvart 06.08.2020 17:09:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle