Hopp til hovedinnholdet

Jeg har likt en gutt som bor 6 timer unna meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I en stund nå har jeg likt en gutt som bor cirka 6t unna meg. Vi møttes via nett og fellesvenner. Jeg har hatt et lite crush på han en stund, og det virker veldig som at han føler noe tilbake ved å kommenterte kroppen min og utseende mitt. Denne uka var han i nærheten av der jeg bodde så jeg fikk endelig møtt han. Vi hang sammen i 2 dager. Første dagen var egt bare bli bedre kjent. Andre dagen ble litt annerledes. Han tok første skritt og tok hånden min. Så da gikk vi hånd i hånd i gatene. Det var veldig koselig og jeg fikk sommerfugler i magen. Så satte vi oss ned en plass ved sjøen og han holdte rundt meg og strøk meg på armen. Akk før vi skulle reise oss å dra stoppet han og kysset meg. Jeg holdte på å svime av av glede og rødmet. Resten av dagen holdte vi på sånn helt til han skulle hjem. Vi ga hverandre en klem og et kyss og så hade. Etter dette så har jeg vært helt knust. Jeg savner han fryktelig. Han bor for langt unna for et forhold. Hva gjør jeg? ):

SVAR

Besvart 14.08.2020 01:04:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva er savn? Og hva kan du gjøre hvis du savner noen?

Savn er hjernens måte å fortelle oss at noen har vært viktige for oss. Så egentlig er savn en fin ting og, selv om det kan kjennes vondt der og da.

 

Les mer
account_circle