Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg treffe bra gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hvor kan jeg møte snille gutter i denne korona-tiden? Jeg vil ikke gå på byen, fordi der er det bare fulle uattraktive gutter/menn som kaster seg over meg, nettdating er uaktuelt, fordi jeg synes det er noe tull... Jeg spiller i korps og er interessert i to gutter der, men de er begge eldre, godt utdannede og høytbetalte og desverre i forhold. Jeg vet at jeg bare vil ha en rik, velutdannet, eldre, høy og slank gutt, som er god med henda og i et kjøkken. Problemet er at de er opptatt og jeg kommer ikke på plasser der jeg kan møte dem? Jeg er selv veldig pen og hører alltid at jeg alltid kan få kjæreste, men jeg kan jo ALDRI få dem jeg vil ha.... hva er galt med meg? Er det noe galt i å ville ha en gutt som er oppegående, når jeg selv er det? Vær så snill å gi meg litt tips til hvor jeg kan treffe slike gutter?

SVAR

Besvart 12.08.2020 10:49:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle